Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Ολα τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών ή όπως προβλέπει ο νόμος (σχετική διάταξη περι υποχρεώσεων συναλλαγών – συμβάσεων μέσω αλληλογραφίας ή ηλεκτρονικών καταστημάτων). Είτε αλλάξατε γνώμη είτε δεν σας καλύπτει το προϊόν. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία χωρίς να έχει ανοιχτεί, να έχει παραποιηθεί, καταστραφεί και γενικά να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε ζημιά. Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν και ελεχθεί, εντός του προβλεπόμενου ορίου θα σας πιστώσουμε το ποσό που αναλογεί στην αξία του είδους, σύμφωνα με τον αρχικό τρόπο πληρωμής. Σε κάθε περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό απο αυτό που παραγγείλατε ή είναι προβληματικό προτείνουμε άμεσα αντικατάσταση ή και επιστροφή των χρημάτων σας χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Εάν εγκριθεί, τότε η επιστροφή χρημάτων θα διεκπεραιωθεί και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στην αρχική μέθοδο πληρωμής σας, εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος και όχι πέραν των 14 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβαμε τα προϊόντα.

Καθυστερημένες ή μη επιστροφές χρημάτων

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να πιστωθεί επίσημα η επιστροφή χρημάτων.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από τη πίστωση μιας επιστροφής χρημάτων.

Εάν τα έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμα την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση koptsas.medicals@komed.gr.

Εκπτωτικά προϊόντα

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην αξία της τιμής πώλησης που παραλάβατε. Τα είδη δώρου δεν μπορούν να επιστραφούν.

Επιστροφές

Αντικαθιστούμε αντικείμενα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα.

Εάν θέλετε να το ανταλλάξετε με το ίδιο αντικείμενο, στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση koptsas.medicals@komed.gr και στείλτε το προϊόν σας στη διεύθυνση: ΑΝΘΕΩΝ 60 – ΓΕΡΑΚΑΣ – Τ.Κ 15344 .

Προϊόντα ως Δώρα – δεν υποστηρίζουμε την υπηρεσία

Εάν το αντικείμενο επισημάνθηκε ως δώρο κατά την αγορά και αποστολή απευθείας σε εσάς, θα λάβετε μια πίστωση δώρου για την αξία της επιστροφής σας. Μόλις παραληφθεί το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας σταλεί ταχυδρομική δωροεπιταγή.

Εάν το προϊόν δεν επισημάνθηκε ως δώρο κατά την αγορά ή αν ο δωρητής έστειλε την παραγγελία στον εαυτό του για να σας δώσει αργότερα, θα στείλουμε μια επιστροφή χρημάτων στον δωρητή και θα μάθει για την επιστροφή σας.

Επιστροφή προϊόντων

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα πρέπει να ταχυδρομήσετε το προϊόν σας στη διεύθυνση : ΚΟΠΤΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΘΕΩΝ 60 – ΓΕΡΑΚΑΣ Τ.Κ 15344.

Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των δικών σας εξόδων αποστολής για την επιστροφή του αντικειμένου σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος αποστολής επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.

Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, ο χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για να φτάσει το προϊόν που επιστρέψατε μπορεί να διαφέρει.

Εάν επιστρέφετε πιο ακριβά αντικείμενα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αποστολής με δυνατότητα παρακολούθησης ή να αγοράσετε ασφάλεια αποστολής. Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας.

Χρειάζεστε βοήθεια?

Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: koptsas.medicals@komed.gr για ερωτήσεις σχετικά με επιστροφές προϊόντων και χρημάτων.